Poslovni koncepti


FitnessOF poslovni koncept


FitnessOf poslovni koncept je set pravila, uputa i edukcija koje je dovoljno pratiti kako bi izgradili uspješan fitness biznis. Danas je u Hrvatskoj velika većina vlasnika fitness-a iz segmenta (u smislu obrazovanja) kineziologa i fitness trenera, te rijetko posjeduju formalnu naobrazbu iz segmenta poslovanja. Iz toga razloga smo stvorili koncept koji pomaže ljudima iz struke (veliko znanje iz vježbanja) da savladaju i usvoje sve segmente poslovanja kako bi uspješno vodili svoj fitness biznis.

FitnessOf koncept sastoji se od dvije komponente:

1. poslovni koncept za početnike s uputama i smjernicama za uspješno postavljanje i vođenja fitness poslovanja (od ideje do realizacije)
i
2. poslovni koncept za vlasnike i voditelje fitness biznisa kojima treba reorganizacija poslovanja kako bi postigli bolje financijske i/ili poslovne rezultate.

FitnessOF koncept je visokopersonalizirana usluga te za više detalja i prvi inicijalni (bez ikakve obaveze) sastanak potrebom je da nam se javite porukom ili telefonom.

Ovako može izgledati Vaš fitness ukoliko odaberete SportsArt

IMATE LI PITANJA?

Želite li stupiti u kontakt s nama ili imate pitanja za koje trebate stručan i pravovremeni odgovor? Nazovite nas ili ostavite poruku.

KONTAKTIRAJTE NAS